Charlotte Logan

Jeg har været hos Hannah et par gange, først da min datter var 6 måneder. Min datter havde fladt hoved og var skæv i hofterne, efter en hård fødsel. Vi havde prøvet diverse puder og sovestillinger, men det gav ikke det ønskede effekt. Allerede efter første besøg hos Hannah (der skulle kun 2 behandlinger til), var der tydelig forskel. Min datter sad mere oprejst og sov meget bedre og igennem om natten.

Da min datter begyndte at lære at gå, opdagede vi at hun gik meget på tæer, især på højre fod og det gjorde hun længe! Vi købte hårdskaftet sko efter lægens rådgivning og øvede at gå med flad fod- Men jeg følte stadig ikke at det hjalp. Jeg kontaktede Hannah og igen allerede efter første behandling var der tydelig forskel. Vi kunne tydelig se at hun ikke gik så meget på tæer og det blev mindre og mindre. Hun tog selv initiativ til at gå tur med gå vognen og lige pludselig kunne det ikke gå stærkt nok med at gå frem og tilbage.

Jeg kan kun anbefale Hannah, da hun lytter til hvad problemet er og har en utrolig god kontakt til børn. Min datter og jeg, fik alle gange en god oplevelse!